Aanmelden / Account aanmaken
×
Home
Home
empty
home / werkwijze
afbeelding

Werkwijze

Linkruilplatform beoogt link vragers en aanbieders bij elkaar te brengen. Daarnaast willen we het vinden van een relevante en interessante link(partner) vereenvoudigen voor de linkruilvrager. Alle beschikbare (link) URL's op één website, dat is het doel.

Deze website kent 2 soorten deelnemers:

DE VRAGER

De VRAGER is een bezoeker zonder account die een website heeft en een link wil ruilen.
De VRAGER klikt op gewenste categorie op de home  pagina
De VRAGER klikt op een passende rubriek
De VRAGER klikt op een interessante URL en gaat naar het account van de AANBIEDER
De VRAGER klikt op button “linkruil voorstellen”
De VRAGER  laat Naam, Email en de door hem/haar aangeboden URL voor een retourlink  achter.
Deze gegevens worden doorgestuurd naar de AANBIEDER, verder contact tussen beide verloopt buiten de site om.
 

DE AANBIEDER

De AANBIEDER heeft een account op de website waar al de URL’s waar hij/zij linkplaatsen aanbiedt worden getoond. Hij/zij heeft zelf deze URL´s in een bepaalde categorie en rubriek geplaatst. LET OP: de link wordt pas getoond als deze is gekoppeld aan een  categorie en subcategorie!  Afhankelijk van het soort account wat de AANBIEDER heeft worden bepaalde gegevens getoond in zijn/haar account.

De AANBIEDER kan andere AANBIEDERS vinden via een interessante link in een bepaalde categorie/rubriek, of (afhankelijk van het soort account dat de AANBIEDER heeft)  via het logo van deze AANBIEDER  welke getoond wordt op de homepagina.

De zoekende AANBIEDER klikt de URL(‘s) aan welke hij/zij interessant vindt  en klikt op de button “linkruil voorstellen”. Hij/zij laat Naam, Email en de door hem/haar aangeboden URL voor een retourlink  achter. Gegevens, het evt bericht en link naar profiel van deze zoekende AANBIEDER wordt gemaild naar de betreffende AANBIEDER, verder contact verloopt buiten de site om. Afhankelijk van het account van de zoekende AANBIEDER kan deze een CSV meesturen met alle URL’s waar hij/zij linkplaatsen aanbiedt.